Miercuri a fost o zi foarte importantă pentru Unirea Alba Iulia, deoarece nu mai puțin de cinci fotbaliști au semnat  contracte de jucători profesioniști cu clubul. Aceştia au impresionat atât în acest sezon, cât și în play-off-ul ce tocmai s-a încheiat.

Este vorba de Maxim, Rus, Lăsconi, Constantea, Tamaș, care au semnat pe o perioadă de 2 ani, mai exact până la finalul junioratului. ”Mă bucur că am ajuns să semnez cu Unirea Alba Iulia și mă bucur că am ajuns la faza zonală și cu ajutorul colegilor mei. La școală e bine, mai ales că sunt la un liceu la care este destul de greu cu învățatul și cu fotbalul”, a declarat Adrian Maxim.

 ”Sunt foarte fericit pentru că am semnat acest contract cu clubul de fotbal Unirea Alba Iulia și sper să nu dezamăgesc acest club. Voi munci mai mult, odată cu semnarea acestui contract. Voi face totul pe teren, să demonstrez că merit să semnez acest contract”, a spus Lăsconi.

”Vreau să mulțumesc părinților mei și antrenorilor care m-au susținut să ajung la acest nivel. Nu este doar un antrenor, ci și un psiholog al echipei. Acest contract reprezintă un pas foarte important în cariera mea. Îmi doresc să ajung cât mai  departe”, a declarat Narcis Rus.

Mihai Dăscălescu: ”Îmi doresc enorm ca echipa de seniori să fie alcătuită din localnici”

Parafarea contractelor cu cei cinci fotbaliști nu pare a fi decât un pas din planul președintelui Dăscălescu. Acesta își dorește ca, pe viitor, la Unirea Alba Iulia, echipa de seniori să fie alcătuită din jucători din județul nostru.

 ”Acești cinci jucători în baza referatelor care au ajuns la mine am considerat, ca președinte executiv, că trebuie să le facem primul contract, până la terminarea junioratului. Pe lângă acești cinci, mai sunt și alți jucători talentați și sperăm să ajungă cât mai mulți în lotul echipei mari. Am spus mereu că îmi doresc enorm ca echipa de seniori să fie alcătuită din jucători localnici sau din județul Alba”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Antrenorul celor cinci albaiulieni, Florian Brumaru a mărturisit că, odată cu performanțele din acest an, i s-au îndeplinit mai multe dorințe.

”Mă bucur că unul din scopurile și visele pe care le-am stabilit când am preluat această grupă era să ajungem la ziua de astăzi. Suntem calificați la turneul zonal, copiii vor avea șansa să joace pe terenul central, care a adus atâtea glorii. Sunt convins că acest contract îi va lega de spiritul echipei Unirea și vor simți cu adevărat ce înseamnă să fii fotbalist”, a declarat Florian Brumaru, antrenorul celor cinci jucători.

 
 
 

Publicitate

Publicitate