CIL Blaj a întâlnit duminică, pe propriul teren, Flamura Roşie Rădeşti, formație aflată pe ultima poziție din clasament. CIL Blaj s-a distrat cu „lanterna roşie” şi a reuşit să învingă cu scorul de 5-2.

CIL Blaj a obţinut trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. În schimb, Flamura Roşie Rădeşti este cu un picior în Liga V-a, având şanse reduse pentru a scăpa de retrogradare.

Pentru gazde a punctat Simu, cu două reuşite, Stafie, Boar, Iorga, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Borşan şi Ţălnar.

După această etapă, CIL Blaj a reuşit să acumuleze 16 puncte, devansând CS Ocna Mureş datorită golaverajului. De partea cealaltă, Flamura Roşie Rădeşti rămâne în continuare „lanterna roşie”, având doar 4 puncte acumulate în 19 partide jucate.

Etapa viitoare, CIL Blaj se va deplasa la Teiuş pentru disputa cu Rapid CFR Teiuş, în timp ce Rădeştiul va juca acasă, cu CS Ocna Mureş.

 

Comentarii

  1. 1111111111!!!!!!!!!!!!! spune:

    LUPTA LUPTA CILULE LA TEIUS VREM VICTORIE. LUPTATI CA DACII SI ROMANII STRAMOSII NOSTRI. UNII DINTRE NOI AU STRAMOSI INDIENI DAR ASTA E O ALTA DISCUTIE

 
 

Publicitate

Publicitate