Prima serie din Liga a V-a este dominată clar de CIL Blaj, echipă ce a câștigat toate meciurile din actuala stagiune. Formația din Blaj își ține la distanță urmăritoarea Unirea Cergău, echipă ce se află la trei puncte în spate, ocupând poziția secundă.

Etapa cu numărul nouă aduce din nou victoria în taberele favoritelor la câștigarea meciurilor, exceptând meciul dintre Avântu Sâncel și Gaz Metan Valea Lungă, partidă în care ultima clasată a reușit să obțină un punct acasă, bifând astfel primul egal din acest sezon, după ce în ultimele 8 meciuri au reușit să strângă doar trei puncte, în urma unei victorii.

Meci dificil pentru lider, care a reușit să câștige la limită confruntarea din Sântimbru, scor 2-1. Viitorul Sântimbru II putea surprinde din nou, după ce etapa trecută a învins categoric în deplasarea de la Partizanii Sînmiclăuș, cu scorul de 3-0. În urma acestei etape, CIL Blaj ocupă prima poziție, 9 victorii din 9, deține cea mai bună apărare și este a doua echipă la golurile marcate.

După această etapă, singura echipă neînvinsă este liderul CIL Blaj, echipă ce se stabilește și în fruntea clasamentului pe plan defensiv, unde au primit doar 5 goluri. Cel mai bun atac al seriei este deținut de ocupanta locului secund, Unirea Cergău, care a strâns 35 de reușite de la începerea actualului sezon, fiind urmată de liderul CIL Blaj, cu 27 de goluri marcate. Scorul etapei a fost stabilit la Jidvei, între Perla și Partizanii Sînmiclăuș, scor 1-5.

Vezi toate rezultatele din etapa a 9-a:

Unirea Cergău 3 – 1 AS Tineretul Șona
Crăciunelul de Jos 3 – 4 Dacia Mihalț
Perla Jidvei 1 – 5 Partizanii Sînmiclăuș
Langetahl Valea Lungă 1 – 0 Viitorul Biia
Viitorul Sântimbru II 1 – 2 CIL Blaj
Gaz Metan Valea Lungă 2 – 2 Avântul Sâncel
AS Pănade 2 – 0 Spicul Bucerdea
 
 
 

Publicitate

Publicitate