După 27 de etape scurse în campionatul Ligii a IV-a, doar un lucru este cert. CSO Cugir, campioană! În partea opusă a clasamentului, trei echipe sunt angrenate în lupta pentru retrogradare: Metalul Aiud, Inter Ciugud și Energia Săsciori. Toate echipele amintite sunt despărțite de trei puncte, cu doar trei etape înainte de final. Toate cele trei formații au nevoie de toate cele trei puncte puse în joc, pentru a fi cât mai aproape de Liga a IV-a și în sezonul viitor.

Programul complet al rundei cu numărul XXVIII: 

FC Cugir – CS Ocna Mureș  – sâmbătă, ora 11.30

În prologul etapei, la Cugir se întâlnesc două formații care sunt despărțite doar de patru puncte și cinci locuri în clasament. Lupta directă pentru prima poziție de sub podium se dă între cinci formații. Cu siguranță, partida de la Cugir va fii foarte antrenantă pentru privitori.

Pronosticul redacției: X

Metalul Aiud – Performanța Alba Iulia – sâmbătă, ora 18.00

Poate cea mai importantă partida ca miză din această etapă este la Aiud. Gazdele au nevoie de victorie ca de aer, pentru a mai trage speranțe în a prinde campionatul Ligii a IV-a și în sezonul viitor. De partea cealaltă, Performanța Alba Iulia este în spatele Sportului Sebeș în clasament, cu doar un punct și pentru finalul campionatului vor să-și îndeplinească obiectivul, acela de a termina sezonul pe locul doi al clasamentului.

Pronosticul redacției: 2

Cuprirom Abrud – Sportul Sebeș – sâmbătă, ora 18.00

O altă partidă interesantă a etapei are loc la Abrud, unde echipa din localitate va întâlni ocupanta locului doi, Sportul Sebeș. Oaspeții fac deplasarea cu gândul unei victorii, pentru a rămâne în continuare pe poziția secundă a clasamentului. Sebeșenii se luptă pe ultima sută a campionatului cu Performanța Alba Iulia.

Pronosticul redacției: x2

Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru – duminică, ora 11.30

Partida de la Săsciori este foarte importantă pentru gazde, care au nevoie de trei puncte, pentru a scăpa de calculele dificile în ceea ce privește șansele lor și a celorlalte combatante în privința retrogradării. Însă ghinionul gazdelor se numește Viitorul Sântimbru, echipă care, dacă prinde o zi foarte bună, este în stare să producă orice surpriză.

Pronosticul redacției: X

Arena Alba Iulia – Olimpia Aiud – duminică, ora 18.00

Mihălțenii au izbutit etapa trecută să producă supriza neașteptată de nimeni. Au învins Performanța Alba Iulia, chiar pe terenul lor, iar acum vor să mai culeagă trei puncte din disputa cu aiudenii de la Olimpia.

Pronosticul redacției: x2

Inter Ciugud – Dalia Sport Daia Română – duminică, ora 18.00

Ciugudenii se află în lupta pentru evitarea retrogradării, alături de Energia Săsciori și Metalul Aiud. Din acest motiv, jucătorii echipei Inter Ciugud vor cu siguranță cele trei puncte, pentru a fi salvați aproape sigur de retrogradare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate