Echipa de handbal feminin HC Alba-Sebeş a disputat vineri primele amicale de la revenirea din cantonament. Gruparea lui Octavian Achimescu a cedat ambele partide cu 36-35 şi 42-38, primul joc având loc dimineaţă, al doilea la ora 16.00. 

Chiar dacă echipa nu a învins, prestaţia fetelor a fost mulţumitoare. Conform oficialilor din Sebeş, echipa este pregătită pentru noul sezon, ediţie de campionat în care principalul obiectiv este promovarea în Liga Naţională.

„Eu pot spune că echipa, deşi a fost la primul meci, a jucat destul de bine, s-a văzut acumularea de forţe fizică, au condiţia să ducă şi trei reprize la această oră. Toate achiziţiile au fost la nivelul aşteptărilor”, a declarat Virgil Costea, preşedinte HC Alba-Sebeş.

HC Alba-Sebeş mai are programate câteva jocuri amicale cu CSM Cetate Deva, dar şi la Bistriţa. La capitolul transferuri, conform preşedintelui Costea, HC Alba-Sebeş a ajuns la un acord cu Lavinia Dobromir, jucătoare care s-ar putea alătura lotului pregătit de Octavian Achimescu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate