Clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos a găzduit, sâmbătă, cea de-a şaptea ediţie a Cupei Transavia la Golf. Sub sloganul „Add balance to your life”, organizatorii competiţiei au lansat invitaţia la joc tuturor celor pasionaţi de acest sport nobil.

Competiţia, devenită un punct de referinţă în calendarul competiţional al Clubului „Paul Tomiţă”, a avut anul acesta 59 de jucători înscrişi. Compania Transavia sustine promovarea golfului în rândul tinerilor jucători și a oferit în acest an două vouchere speciale pentru categoria Junior, un voucher în valoare de 400 lei pentru campion și un voucher în valoare de 250 lei pentru vicecampion, pentru achiziționarea unor articole de golf.

În cadrul evenimentului, a avut loc o degustare de vin prezentată de către sommelierul Alfred Binder, precum și două concerte live oferite de formația The Remakers și Raluka.

Rezultatele Transavia Golf Cup ediţia VII:

Categoria 1: campion – Daniel Morar (69 lovituri), vicecampion – Laurențiu Coman (70 lovituri)

Categoria 2: campion – Nicolae Căpușan (42 puncte), vicecampion – Oliver Heim (40 puncte)

Categoria 3: campion – Mircea Ludoșan (41 puncte), vicecampion – Ionel Petruța (35 puncte)

Categoria Seniori: campion – Szeplaki Attila (34 puncte), vicecampion – Viorel Medrea (33 puncte)

Categoria Lady: campion – Ana Coman (37 puncte), vicecampion – Maria Tătar (37 puncte, departajare hcp)

Categoria Juniori: campion – Nicolae Fenișer (13 puncte), vicecampion – Șerban Schiopu (9 puncte)

Longest Drive: Kadar Attila (260 metri)

Nearest to The Pin: Mircea Poiana (2,50 metri)

Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. În prezent, grupul Transavia produce peste 55.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. Transavia deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I. In 2012, grupul Transavia a primit distincţia „Campion national în Business”- Premiul Lider de piaţă – eficienţa şi abilitatea de integrare a business-ului (producţia, procesarea şi comercializarea cărnii de pui) în cadrul galei anuale organizate de Ziarul Financiar, BCR şi PwC.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate