Ai găsit tot felul de strategii la pariuri sportive online despre care se spune că sunt cele mai bune, însă pun pariu că nu ai întâlnit până acum un articol despre cea mai proastă strategie. Ei bine, ceea ce urmează să afli este cât se poate de real. Dacă te regăsești în cele de la mai jos, nu te simți ofensat, ci înțelege că nu trebuie să mai procedezi astfel dacă vrei să devi un parior mai bun. Așa arată cea mai proastă strategie la pariuri sportive online:

1. Joci bilete kilometrice cu cote uriașe. Pentru tine, principalul obiectiv este îmbogățirea peste noapte. Nu te-ar mulțumi să joci un bilet cu cotă mai mică de 50, pentru că altfel câștigul nu te-ar motiva. Nu te interesează să devi un parior mai bun, ci doar riști zilnic acei 5-10 lei cu speranța ca planetele să se alinieze și cele 15-20 de pronosticuri de pe bilet să iasă.

Sfat: Șansele tale de reușită la bilete cu 15-20 de evenimente și cote foarte mari sunt mai mici de 0.1%. Ideal este să joci pariuri individuale, cu cote realiste sau măcar bilete cu cel mult 4-5 evenimente și cote nu mai mari de 5.50.

2. Pariezi la o singură casă de pariuri. Tu joci acolo unde joci…citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate