Unirea Alba Iulia a pierdut, joi, cel mai important om din sezonul precedent. Căpitanul Mihai Adrian Pascal a părăsit echipa „alb-negrilor”, dezamăgit de situația financiară a clubului.

Noua destinație a fotbalistului este FCM Târgu Mureș, grupare favorită la promovarea în Liga I.

„Mi-a fost greu să iau această decizie, dar nu pot să dau cu piciorul unei asemenea șanse. Am o vârstă și e șansa mea să promovez și, dacă apăr bine, să evoluez în Liga I. Îmi pare rău pentru Stelian Gherman, dar asta e situația”, a declarat Mihai Adrian Pascal.

Pascal a apărat poarta echipei din Alba Iulia un sezon și jumătate. Prezent la stadion, Vasile Trifan a punctat scurt: „Nu a semnat actele, acum să vedem care pe care”.

Portarul albaiulienilor a profitat de naivitatea conducătorilor care au lăsat înregistrarea contractelor până înainte cu o zi de meci, iar de acest lucru a profitat din plin  goalkeeper-ul hunedorean, care a renunțat la înțelegerea cu „alb-negrii” pentru a merge la FCM Târg-Mureș. Nu ar fi exlus ca Pascal să apere în prima etapă  a noului sezon pentru formația târgumereșnilor.

„E problema lui, are contract semnat cu noi. Vom vedea ce se va stabili la federație. Sunt dezamăgit, nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. Alteceva nu pot sa zic”, a declarat președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

În intersezon „alb-negrii” i-au mai pierdut pe: Negură, Pleniceanu, Pecarov, Olteanu, Șerban și Ciofu.

Contactat telefonic, antrenorul Stelian Gherman, consideră o pierdere plecarea portarului Pascal. Totuși Gherman a fost deranjat de atitudinea lui, întrucât a părăsit formația cu 48 de ore înainte de meci.

„Eu ce să fac, normal că e o pierdere, e portarul titular, a apărat în tur în retur, a avut contribuție bună la echipă, dar nu știu în ce condiții a plecat. Mă deranjează faptul că a plecat cu doar 48 de înainte de  meci. Nu mi se pare normal să plece așa, asta nu e ok din punctul meu de vedere. Dacă vroia să plece trebuia să ne spună cu două săptămâni înainte”,  a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia

 

Comentarii

  1. alex spune:

    trifan ala nu intelege ca jucatorii nu sunt sclavi? DA-LE BANII BA! sau lasa-i sa plece, secatura de om ce esti…

  2. eu spune:

    dar sa nu platiti jucatorii cu lunile e normal domnule gherman?trifan caramida ai luat teapa si o sa mai iei si altele,asta e doar inceputu sfarsitului pentru adunatura de mincinosi de la unirea.Trifan seful mincinosilor si parsivilor,la puscarie cu tine h****e.

 
 

Publicitate

Publicitate