Campionatul Munților Apuseni 2013 se apropie de final, la sfârșitul acestei săptămâni fiind aleasă campioana. După semifinalele desfășurate duminică, 25 august la Sălciua, au fost stabilite și cele patru echipe, două de copii și două de seniori, care se vor confrunta duminică, în finalele care vor avea loc în localitatea Cărpiniș. La categoria copii vor juca în finală Bistra și Ciuruleasa, iar la seniori Lupșa și Sohodol.

După ce a învins în semifinale formația din Ocoliș, cu scorul de 7-1, echipa de copii din Ciuruleasa și-a asigurat un loc în finală. Aceasta se va lupta pentru marele titlu cu echipa de la Bistra care s-a impus și ea în fața grupării din Poiana Vadului cu scorul de 4-1.

În ceea ce privește finala seniorilor, aceasta se va disputa între Lupșa și Sohodol. În semifinale, echipa din Lupșa a învins cu scorul de 3-1 Poiana Vadului, iar cealaltă finalistă, Sohodol, s-a impus în fața echipei din Bistra cu 4-1.

Finalele competiției se vor desfășura sâmbătă, 31 august, în localitatea Cărpiniș. Orele la care vor juca cele patru echipe vor fi stabilite pe parcursul acestei săptămâni.

Semifinalele s-au desfăşurat la Sălciua, duminică, 25 august, cu următoarele rezultate:

Ora 17.00: Ciuruleasa – Ocoliș (copii) 7-1

Ora 18.00: Poiana Vadului – Lupșa (seniori) 1-3

Ora 19.00: Poiana Vadului – Bistra (copii) 1-2

Ora 21.00: Sohodol – Bistra(seniori) 4-1.

 
 
 

Publicitate

Publicitate