anglia-italiaCampionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014 a început de trei zile. Goluri spectaculoase, rezultate surpriză și greșeli de arbitraj, de toate acestea au avut parte spectatorii și telespectatorii acestui turneu. 

În județul nostru, oamenii de fotbal, au păreri împărțite despre favorita la trofeul din Brazilia.

Iată părerile oamenilor de fotbal, care au legătură cu sportul din județul nostru:

Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia, juniori B

 „Olanda și Germania cred că sunt favorite. Țin cu Olanda pentru modul în care joacă fotbal, pentru tactica adoptată curajul, antrenorului, modul de joc cu pressing foarte avansat. Germania, la rândul ei cred că e o echipă constantă și valoroasă”

Marius Opric, fostul antrenor al echipei Metalurgistul Cugir

„Nu știu, la ce meci am văzut în prima seară, nu prea sunt favorite. Eu zic că o să fie câteva echipe care n-au nici o treabă, dar sunt multe echipe bune. Mie mi-au plăcut croații”

Constantin Moldovan, antrenor Cuprirom Abrud

 „Eu țin cu Spania, dar cred că până la urmă Argentina ar putea să ia campionatul mondial. Olanda ar mai fi o favorită, dar cred că Germania, eu nu mă iau după primele impresii”.

Alexandru Kalanyos, antrenor Unirea Juniors Alba Iulia

„Cred că favorite sunt Brazilia, Olanda și Argentina. Eu țin cu Brazilia și Olanda, dar asta nu din cauza victoriei cu Spania. Brazilia ar fi momentul să câștige. Olanda mi-a făcut mereu o impresie destul de bună.”

Sorin Corpodean, președinte AJF Alba

„Echipa care va avea cea mai mare șansă. Sunt multe echipe apropiate valoric și văd echipa care va avea cea mai mare șansă. Personal țin de 20 de ani cu Portugalia”

Ovidiu Hulea, vicepreședinte AJF Alba

 „Eu consider că Brazilia este favorită, dar și Olanda, culoarul așa pare să fie. Așa zic eu. Eu țin cu Brazilia, iar din Europa, Olanda, ei par să fie cei mai în formă, mie de acum patru ani mi s-au părut”

Cristi Petropulos, secretar general AJF Alba

„Binențeles că fiind de origine greacă, urmăresc echipa din Grecia, dar eu cred că va câștiga în acest an, de fapt mă gândesc să aleg între Germania și Argentina”

Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia

„Eu cred că nu există o favorită. Dar mi-aș dori să câștige Olanda (n.r. declarația dată e Mihai Dăscălescu a fost înaintea meciului Spania – Olanda 1-5). Mai văd ca favorite, Argentina și Rusia”

 
 
 

Publicitate

Publicitate