În acest sfârșit de săptămână, cele 14 echipe de fotbal masculin care evoluează în Liga a IV-a se pregătesc pentru debutul de sezon. Sâmbătă și duminică este programată etapa 1, iar, pentru prima dată în ultimii șase ani, în campionat nu se vor duela 16 echipe.

Sfârșitul de săptămână vine cu emoții mari pentru echipele înscrise anul acesta în Liga a IV-a. După retragerea echipelor Perla Jidvei, care a cerut să rămână în Liga a V-a, deși avea drept de promovare și Sportul Sebeș, care s-a retras din cauza faptului că anul acesta nu vor mai fi sprijiniți financiar de administrația locală, în campionat au rămas doar 14 echipe.

 „De la un an la altul, campionatul de Liga a IV-a este tot mai bun. Sunt convins că 5-6 echipe care s-au întărit anul acesta au tot dreptul să aibă pretenții la promovare. Va fi un campionat foarte echilibrat”, a declarat președintele AJF Alba, Sorin Corpodean.

Potrivit acestuia, va retrograda doar o singură echipă în Liga a V-a, anul acesta, în cazul în care Metalurgistul Cugir va reuși să rămână în Liga a III-a.

După tragerile la sorți care au avut loc din 16 august, prima etapă se va desfășura astfel:

Etapa 1

Sâmbătă, 31 august

Ora 11.30: Metalul Aiud- Energia Săsciori

Ora 11.30: Cuprirom Abrud – Performanța Alba Iulia

Ora 17.00: Viitorul Sântimbru – Dalia Sport Daia Română

 

Ora 17.00: Rapid CFR Teiuș – Olimpia Aiud

Duminică, 1 septembrie, de la ora 17.00

Mureșul Vințu de Jos – FC Cugir

Industria Galda de Jos – Arena Alba iulia

Inter Ciugud – CS Ocna Mureș

Vedeți AICI programul întregului campionat

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate