Duminică, la Horea şi Sălciua s-a desfăşurat ultimele partide din grupele A şi B, din cadrul Campionatului Munţilor Apuseni 2013. La finalul zilei s-au aflat echipele care vor intra în faza următoare a competiţiei. Astfel, Poiana Vadului, Albac (seniori, Grupa A), Sohodol, Sălciua (seniori, Grupa B), Ciuruleasa, Poiana Vadului (juniori, Grupa A) şi Sălciua, Sohodol (juniori, Grupa B) se vor întrece în sferturile de finală, care vor debuta la sfârşitul acestei săptămâni.

În Grupa A, la seniori, lucrurile erau clarificate încă din etapa trecută. Poiana Vadului intră în sferturile de finală de pe prima poziţie, aceştia fiind urmaţi de Albac. La juniori, nu a existat nici o surpriză în această etapă, mai departe fiind calificate Ciuruleasa şi Poiana Vadului.

Vezi rezultatele ultimei etape din Grupa A:

Ciuruleasa – Albac (Copii) 7-0

Ciuruleasa – Albac (Seniori) 4-2

Horea – Vidra (Copii) 3-5

Horea – Vidra (Seniori) 4-2

Dacă în urmă cu două etape, Sălciua era ca şi scoasă din competiţie, în ultimele două săptămâni lucrurile s-au întors în favoarea lor. Săptămâna trecută au primit aviz favorabil în urma contestaţiei depuse contra celor de la Sohodol şi au învins la „masa verde”. După victorie, a mai urmat un egal cu Mogoş şi încă o victorie cu Vadu Moţilor, îndeajuns pentru a se califica în faza următoare. De partea cealaltă, campioana Roşia Montană a fost învinsă la scor de Sohodol, care, deşi era calificată, a jucat la capacitate maximă. După acest rezultat, Roşia Montană a fost eliminată din Campionatul Munţilor Apuseni 2013. Din nefericire pentru cei din Roşia Montană, n-au reuşit calificarea nici la nivelul juniorilor. Copiii din Roşia Montană aveau nevoie de o victorie pentru a merge în faza următoare a competiţiei, dar au fost înfrânţi de juniorii din Sohodol.

Vezi rezultatele ultimei etape din Grupa B:

Roşia Montană – Sohodol (Copii) 0-3

Roşia Montană – Sohodol (Seniori) 0-5

Sălciua – Vadu Moţilor (Copii) 3-0

Sălciua – Vadu Moţilor (Seniori) 6-0

 
 
 

Publicitate

Publicitate