Aflată în derivă, CS Zlatna a făcut modificări la nivelul  staff-ului tehnic. Principalul Dorel Mureșan a fost înlocuit din funcția de antrenor cu Călin Barbu, fostul tehnician secund și cu portarii. Conform președintelui, Marius Hațegan înțelegerea dintre cele două părți a fost reziliată de comun acord.

Înfrâgerea cu SESO Câmpia Turzii a fost picătura ce a umplut paharul pentru antrenorul Dorel Mureșan. Acesta a avut nevoie, marți, de mai bine de 15 minute până  a ieșit din vestiar, iar, în momentul în care acesta a vorbit despre meci, a lăsat să se înțeleagă că ar putea părăsi echipa care, practic, nu mai are șanse de a evita retrogradarea.

”Am reziliat contractul cu Dorel Mureșan de comun acord. Noul antrenor al echipei este Călin Barbu; acesta va avea ca principal obiectiv, imposibilul, adică evitarea retrogradării. Atât timp cât mai avem șanse matematice, noi mai credem că ne putem îndeplini obiectivul”, a declarat Marius Hațegan, președintele executiv al Unirii Alba Iulia.

”Aurarii” au depus actele pentru un loc în Liga a III-a

Chiar dacă vor retrograda din Liga a III-a, CS Zlatna și-a depus deja actele pentru a obține și în sezonul viitor un loc în Liga a III-a. Echipa din Zlatna este la un pas de a treia retrogradare consecutivă, iar oficialii echipei nu  se dau bătuți, chiar dacă pe parcursul celor trei sezoane „aurarii” au întâmpinat mari probleme. La un meci s-au deplasat în minimum de efectiv, în vreme ce, la altă partidă, CS Zlatna a fost neprogramată.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate