CSU Alba Iulia s-a impus sâmbătă, de Ziua Națională a României. Echipa din Alba Iulia a câștigat cu 54-60 (11-17, 14-12, 16-13 și 13-18). Succesul de la Alexandria le apropie pe sportive de locul 4, poziție ce ar asigura îndeplinirea obiectivului.

Primul sfert a fost  câștigat clar de echipa din Alba Iulia. După 10 minute de joc, tabela indica 11-17. În sfertul secund, gruparea din Alexandria a mai recuperat din handicap, astfel că la pauza mare s-a intrat cu scorul de 25-29, în favoarea formației CSU Alba Iulia.

Repriza a doua a adus echipa Alexandriei mai aproape de CSU Alba Iulia, iar rezultatul a fost la un pas să ia o întorsătură în sfertul trei. Totuși, după trei sferturi, echipa lui Bilek avea avantaj minim pe tabelă 41-42.

În ultimul sfert, CSU a reușit să se distanțeze la 5 puncte cu 2 minute înainte de final, distanță care s-a păstrat până la final.

„E o victorie extrem de importantă în ecuația campionatului, pot să spun. E o victorie care ne asigură mai mult ca sigur locul 4 la finalul turului, deci suntem în obiectiv”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CSU Alba Iulia.

Partida de la Alexandria a început cu întârziere

Deși era programată la ora 18.00, disputa dintre CSBT Alexandria și  CSU Alba Iulia a început cu o întârziere de aproximativ 15 minute. Motivul a fost dat de o pană de curent, care a întârziat startul partidei de la Alexandria și a lăsat cele două echipe în beznă.

 

 

Comentarii

  1. fancsu spune:

    Felicitari tuturor si mai ales Becai Tobin care se pare ca a fost in forma maxima reusind 26 de puncte. Nu stiu cum ar fi fost meciul fara ea? Hai CSU!

  2. Cristin N spune:

    Felicitari D-lui Petru Eles pentru tot ceea ce face, si nu in ultimul rand fetelor!

  3. Andrei Popescu spune:

    Bravo fetele :) totusi valoarea s-a vazut, dupa cum am spus Rebecca este un jucator de baza, este una din jucatoarele care trebuie sa participe la constructia echipei din sezonul viitor. Petre succes in contractarea unui nou antrenor.

 
 

Publicitate

Publicitate