Fundaşul central al Unirii Alba Iulia, Constantin Bumbac va evolua sâmbătă împotriva fostei sale echipe, UTA Arad, la care a jucat în perioada 2007-2009.

Fundaşul albaiulian consideră că partida de sâmbătă nu va fi specială pentru el.  De când a părăsit UTA Arad, în 2009, arădenii nu mai au în lot niciun fost coleg de-al lui Bumbac, în formaţia actuală fiind doar fostul antrenor unirist, Adrian Falub.

„Nu e meci special jocul de sâmbătă împotriva celor de la UTA Arad. Special era dacă cumva mai regăseam ceva colegi în actuala componență, dar în momentul actual nu pot sa zic că e ceva special. Doar numele de UTA Arad și faptul că voi juca împotriva fostului antrenor, dar pentru mine e ca oricare meci din campionat”, a declarat Constantin Bumbac.

Fundașul unirist ne-a declarat ca nu are în plan vreo revanșă față de actualul antrenor al echipei arădene.

„Nu am nici o revanşă față de domnul Falub, îl respect pe el, că l-am avut antrenor în Liga 1 și că mi-a dat posibilitatea să joc. Pe urmă, au venit și alți jucători, am avut concurența și a fost mai bine pentru mine. El e antrenor, eu sunt jucător și vreau ca noi să câştigăm meciul de sâmbătă. Singura chestie care o regret, cu domnul Falub, este că am jucat puțin la Alba Iulia în Liga I, față de jucătorii care veniseră în locul meu și au stat pe foarte mulți bani”, a mai declarat fundașul albaiulian.

Fostul fundaș al echipei UTA Arad, crede că Unirea poate obține toate cele trei puncte în jocul de sâmbătă, declarând faptul că UTA Arad, la fel ca Unirea Alba Iulia se bazează pe forța grupului și nu pe valoarea individuală a unui jucător.

„Nu mai prea cunosc jucătorii și știu doar faptul sunt foarte mulţi străini. La ultimul meci, i-am simţit ca o forţă şi, după părerea mea, au slăbit acum. Ei, ca şi noi, se bazează pe forţa grupului, nu au un jucător care poate face diferenţa. Noi trebuie să fim atenţi şi concentraţi, iar pentru ei va fi foarte dificil să ne învingă. Noi credem că vom lua cele trei puncte de sâmbătă”, a mai declarat Constantin Bumbac, fundaș central Unirea Alba Iulia.

Partida dintre Unirea Alba Iulia şi UTA Arad se va disputa pe Stadionul „Cetate”, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

 

Comentarii

  1. - spune:

    ce iti mai place sa dai interviuriiiiii……..

 
 

Publicitate

Publicitate