Agonia continuă la Unirea Alba Iulia. Bumbac, Pascal și Bucurică au fost trimiși să se pregătească alături de echipa de juniori, iar restul albaiulienilor nu s-au pregătit, marți, din cauza situației existente la club.

Cei trei au fost trimiși la juniori în urma unei decizii luate în cadrul Consiliului de Administrație. Cel mai probabil, cei trei nu vor mai dormi alături de echipă la stadion.

Decizia vine după ce mai mulți jucători au refuzat să joace din motive medicale sau din cauza salariilor restante.

Atitudine nefirească din partea conducătorilor

Membrii din CA al FC Unirea Alba Iulia au decis să-i trimită la echipa de juniori pe cei trei „revoluționari” ai vestiarului. Decizia nu este în totalitate de partea șefilor albaiulieni, întrucât fotbaliștii au câteva salarii restante, iar, dacă Unirea se va desființa, aceștia vor rămâne cu buza umflată.

Rămâne doar întrebarea: ”Oare dacă fotbaliștii erau plătiți, aveau motive să nu joace sau să pornească o revoltă în vestiar?”

Mai trebuie amintit că, marți, antrenorul Stelian Gherman, tehnician care nu și-a depus oficial demisia, nu s-a prezentat la antrenament, iar fotbaliștii „alb-negrilor” nu s-au pregătit.

 

Comentarii

 1. ghita spune:

  pacat de fotbalul albaiulian,am fost alaturi de ei chiar daca am fost departe

 2. ghita spune:

  imi aduc aminte de prima promovare,mergeam in deplasari,ne bucuram si plangeam alaturi de jucatori,ce mai vremuri…

 3. cristi spune:

  nu este corect aceasta decizie,parerea mea nu poti juca in aceste conditii nici de divizia d jucatorii si antrenorii stiu mai bine situatia,conducerea e aceea ce trebuie sa ofere conditii optime pentru a putea merge inainte cu acest club,dar ca de obicei vina o arunca pe jucatori care deja au facut deajuns si asa in aceste conditii precare.eu zic sa se mai gandeasca la aceasta hotarare.nu cred ca e nimeni obligat sa faca voluntariat la club!!

 4. cristi spune:

  Eu cred ca un jucator de orice nivel trebuie MOTIVAT sa poata juca si de a putea aduce beneficii clubului ,si nu ca in aceasta situatie sa se arunce cu ” NOROI” in jucatori ,adaugand ca chiar antrenorul a zis ca are motivatii pt orice jucator absent in parte!!!eu cred ca aceasta decizie este sigur o manevra ca sa se scoata EI adica conducerea „basma curata” din aceasta poveste neplacuta!sincer imi pare rau pt aceasta situatie.HAI UNIREA!!!

 
 

Publicitate

Publicitate