Cuprirom Abrud, echipa care s-a clasat pe locul 11 în sezonul 2011-2012, din Liga a IV-a, pornește din nou la drum cu gândul la o clasare în primele 10 echipe ale sezonului următor.

Noul antrenor, Costică Moldovan, a început pregătirile pentru următorul sezon. Abrudenii au evoluat deja un prim joc amical cu Baia de Arieș, dispută pe care au pierdut-o cu scorul de 4-1. Următorul amical programat de Cuprirom Abrud este împotriva echipei de la Unirea Mihai Viteazu, partidă care se va disputa pe 14 august.

„Moții” s-au mișcat rapid și pe piața transferurilor, aceștia perfectând deja patru mutări. Este vorba de Damian și Amariei de la CS Zlatna și Mornea, respectiv Lintean de la Chimia Turda, în timp ce la capitolul plecări apare doar Romică David care este acum în lotul celor de la CS Zlatna.

Bugetul alocat pentru sezonul viitor se ridică undeva la 120.000 lei și obiectivul principal este un loc cât mai bun în clasamentul final.

„Foarte greu de dat un pronostic, ne-am întâlnit târziu, unii nu pot veni, am schimbat și antrenorul. Încercăm să facem ce putem, ceva condiții sunt, și totul depinde de jucători. Sperăm să ne clasăm în primele 10 echipe” a declarat Nicolae Berindei, managerul sportiv al Cuprirom Abrud.

Lotul celor de la Cuprirom Abrud este format din Daniel Sicoe, Radu Lintean (Chimia Turda) – portari; Cătălin Amariei (CS Zlatna), Victor Mureșan, Cătălin Corpade, Dan Nemeș, Cosmin Stan, Nicu Petre, Răzvan Morar, Iulius Miheț, Horațiu Sularea, Bogdan Popovici, Flavius Borza, Dacian Burz, Andrei Pleșa, Andrei Pasca, Tudor Mornea (Chimia Turda), Andrei Dămian (CS Zlatna), Andrei Nicola, Paul Mucea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate