Prestația modestă a formației CSU Alba Iulia îi face pe conducători să se gândească la găsirea de soluții, iar Breanna Salley, sportivă care a evoluat anul trecut pentru CSU Alba Iulia și-a manifestat intenția de a reveni la echipa din Cetatea Marii Uniri.

Salley momentan nu joacă baschet și lucrează într-un supermarket, în Statele Unite ale Americii. Sportiva și-a manifestat în repetate rânduri intenţia de a  reveni la Alba Iulia. Aceasta ar putea fi adusă acum, ca extratransfer, dacă clubul ar fi dispus să achite taxa.

„Breanna e o jucătoare bună, o dorim mult în situația în care suntem. Oricine vrea să joace pentru Alba Iulia și vrea să ajute echipa o poate face.  Cred că poate fi o opțiune. Nu este nimic oficial deocamdată despre venirea Breannei”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CSU Alba Iulia.

Breanna Salley are 24 de ani și ar putea aduce un mare plus la CSU Alba Iulia.  Mutarea nu a fost infirmată nici de oficialii clubului.

Reamintim că Breanna Salley a fost  aleasă Miss Baschet 2012.

 

Comentarii

 1. Andrei Popescu spune:

  Chiar se crede ca se aduce un plus echipei?? Nu stiu cat de multe stiti despre aceasta jucatoare, dar pe mine inconstanta ei ma lasa mut. Pe langa faptul ca a avut o negociere de tip „cine da mai mult”, astfel ajungand sa lucreze intr-un supermarket (chestiune pe care o stiam de la inceputul sezonului), are o viata extrasportiva foarte ciudata (nu multa lume stie ce facea ea, intr-o benzinarie dupa meciul de la Timisoara din sezonul trecut).
  Acum trebuie analizat articolul si sub alt aspect. Daca „stirea” este adevarata, atunci inseamna ca Eles nu pleaca. Daca Eles pleaca inseamna ca asta e mana dl. Breaz (ma indoiesc).
  Opinia mea este ca un jucator de genul asta nu are ce cauta in cadrul unei echipe.

 2. NICU spune:

  Andrei daca tu stii ce facea ea in benzinarie spunene si noua.

 3. fancsu spune:

  Toata lumea stie sa-si dea cu parerea. Informati-va, nu unde munceste ci unde face antrenamente si apoi comentati ! Avem si noi o echipa in div A cu jucatoare care ne-au adus victorii si satisfactii iar voi „romanilor” nu stiti decit sa batjocoriti, sa aruncati cu noroi in tot ce altii construiesc cu mult efort. Rusinica!

 
 

Publicitate

Publicitate