Directorul interimar al echipei CS Universitatea Alba Iulia, Bogdan Duma s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale. Formația din Alba Iulia a fost la un pas de a produce surpriza la Târgoviște.

„Puteam să câștigăm, chiar dacă ele ne-au tratat cu multă lejeritate. Am condus 39 din 40 de minute. Am avut și 9 de puncte avans. Nu pot să-mi dau seama, antrenorii știu cel mai bine cum s-a pierdut acel avantaj. E cel mai bun meci din acest sezon și echipa începe să se omogenizeze și începe să se vadă munca antrenorilor.Felicitări echipei și antrenorilor”, a declarat Bogdan Duma, director interimar al CSU Alba Iulia.

Oficialul echipei din Alba Iulia s-a declarat mulțumit de arbitrajul de la Târgoviște, iar partida de luni îi dă speranțe lui Bogdan Duma pentru jocul de acasă cu CSM Satu Mare.

”Arbitraj foarte bun, nu am nimic de reproșat. A fost arbitraj de Euroligă.  Prestația de astăzi a echipei ne dă încredere pentru jocul cu CSM Satu Mare”, a mai punctat Duma.

Vineri, CS Universitatea va primi vizita echipei CSM Satu Mare, într-o partidă ce va începe la ora 17.00, transmisă în direct de DigiSport3.

 

Comentarii

  1. marc spune:

    Aizi si la asta director la CSU. Pai asta nu a pus in viata lui mana pe o minge de bachet, habar nu are cu ce se mananca sprotu a terminat si el facutatea de sport si acu e mare goanga. Vai de capu lui ala gol mai f….. si la studente le la drept

  2. noni spune:

    Heloo! Mai sus scrie ca luni se joaca su Satu Mare dar eu stiu ca se joaca la Arad si vineri este meciul cu Satu Mare. Eu sint foarte multumita de meciul disputat azi cu Targoviste. Au aratat ca sint o forta in acest campionat. Felicitari atit fetelor cit si antrenorilor! Va iubim si va multumim pentru spectacolul oferit. Bafta fetelor!

 
 

Publicitate

Publicitate