CS Universitatea s-a impus categoric, duminică, cu Rapid București, iar prestația fetelor a făcut uitată evoluția din jocul cu CSBT Alexandria.  Miercuri, CS Universitatea are parte de un meci important, în care se va stabili cine va juca două partide în play-off în fața propriilor suporteri.

Reporter: Domnule Duma, cum vi s-a părut jocul cu Rapid București?

Bogdan Duma: „A fost o victorie muncită, a fost un meci mult mai bun decât cel de vineri cu Alexandria, probabil că fetele sunt cu gândul la meciul de la Sfântu Gheorghe și la ultima șansă pentru locul 4”.

Reporter: Miroslav Popov, le-a cam „băgat în ședință” pe fete la meciul cu Rapid…

Bogdan Duma: „După cum am mai spus, fetele cred că au realizat pe lângă ceea ce au trecut vineri, ar fi fost o înfrângere neașteptată și acel lucru s-ar fi datorat relaxării, iar Miroslav a încercat să le readucă cu picioarele pe pământ. Sunt jucătoare profesioniste și ar trebui să lupte din primul până în ultimul minut, indiferent de numele adversarului”.

Reporter: Cu ce gânduri mergeți la Sfântu Gheorghe, e un meci cât un campionat?

Bogdan Duma:„Mergem să câștigăm, practic acesta este scopul nostru, o victorie acolo care ne-ar ușura munca în play-off și asta datorită  avantajului terenului propriu. E un meci foarte important”.

Reporter: Care credeţi că va fi atuul grupării din Sfântu Gheorghe? Vă este teamă de ceva?

Bogdan Duma: „O să răspund mai întâi la a doua întrebare. Nu îmi este teamă în meciul de miercuri, sper că fetele vor fi concentrate și pot juca 100% ceea ce Miroslav Popov le explică și le cere  la antrenament. Singurul atu al echipei din Sfântu Gheorghe va fi aportul publicului. Lucrul acesta se poate întoarce și împotriva lor, asta dacă jocul gazdelor nu va fi unul strălucit”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate