Tenismanul Bogdan Borza va concura pe 20 aprilie în Bulgaria la un turneu internațional de tenis, dedicat sportivilor de 18 ani. Deși are doar 15 ani  sportivul legitimat la CSO Cugir își pune multe speranțe în acest turneu.

”Va fi greu acest turneu, dar sper să mă adaptez repede și să obțin un rezultat bun”, a declarat Bogdan Borza, sportiv legitimat la CSO Cugir.

Sportivul s-a mutat la București la finele anului 2011, iar cugireanul a mărturisit că s-a adaptat exceletn în ”capitală”. ”Îmi place foarte mult la București. Am antrenori mai buni, totul e perfect, îmi place!”, a mai spus Bogdan Borza, căruia îi lipsesc părinții, dar și foștii colegi de la școală pe care-i mai vizitează de câte ori merge la Cugir.

Chiar dacă joacă tenis sportivul este foarte pasionat de fotbal. Este fanul echipei Rapid București, dar ține și cu echipa locală CSO Cugir. ”Îmi place de echipa CSO, poate promovează anul ăsta. Mi-aș dori ca în acest week-end Rapidul să bată CFR Cluj”, a spus Borza. Tatăl lui Borza lui Bogdan Borza nu l-a prea lăsat la fotbal de teamă ca fiul să să nu se accidenteze.

 
 
 

Publicitate

Publicitate