1Cadorisite” cu 10 miliarde de lei vechi de către Consiliul Judeţean Alba, blăjencele lui Darko Zakoc au pierdut, în această seară (n.a. este cel de.al doilea eşec din returul Diviziei A1 la volei feminin după acel 1-3 de la Blaj cu Ştiinţa Bacău), cu 3-0 (25-21, 25-21, 25-14) meciul de la Târgovişte şi au căzut pe locul patru în ierarhie, poziţie care pune în pericol participarea grupării din Mica Romă în play-off-ul actualei ediţii de campionat.

Nu de alta, dar în runda viitoare, sâmbătă, la Blaj, va sosi Dinamo Romprest Bucureşti o altă formaţie care se bate pentru accederea în careul de aşi al elitei voleiului feminin din România.

Cugetarea zilei a venit de la un prieten care a vizionat la rându-i meciul şi a tras linie: TGV-ul (tren de mare viteză din Franţa) a fost mult mai rapid decât BLJ! (n.a. apropos de grafica celor de la Digi, TGV versus BLJ).

Au jucat pentru blăjence, 2. Salaoru, 6. Medved, 7. Utla, 12. Zarkova, 11. Nemţanu, 5. Radulovic, 17. Ivanof, 3. Dudnic, 13. De Souza, 1. Stanciu, 18. Deresiljo. (D.U. sursa foto pagina de facebook a echipei din Târgovişte).

 
 
 

Publicitate

Publicitate