După două zile de competiție la Campionatul Național Universitar de fotbal, turneul a ajuns la final, iar ca bonus din partea organizatorilor spectatorii vor avea parte de un spectacol fotbalistic.  De la ora 18.00 se desfăşoară meciul demonstrativ în care vor participa fotbaliști care au jucat la echipa națională.

Finala mare va avea loc de la ora 19.00 între Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureș şi Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, iar finala mică de la ora  17.00, între Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Universitatea „Babeş Bolyai” Cluj-Napoca.

Meciul demonstrativ va avea loc de la ora 18.00.  Din echipa „Generației de Aur” vor face parte: Ștefan Preda, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Constantin Schumacher, Daniel Prodan, George Ogăraru, Adrian Iencsi și Adrian Socaciu (organizator).

Echipa partenerilor este alcătuită din Bogdan Duma (președintele CSU Alba Iulia), Daniel Breaz (rectorul UAB), Cătălin Costea (organizator), Lucian Găvan (director administrativ UAB), Darius și Liviu Poptean (Livio Dario), Cătălin Buzdea (Lin & Ema),  Călin Matieș (Rustiq), Marcel Florea, Ciprian Brânză (ambii din partea Florea Grup),  Traian Costea (Prefera), Mihai Mincă (CFR Cluj), Gheorghe Rusu (Elit), Raul Marian (Obiectiv Sport) și Cătălin Crăciun (Alba24.ro).

Așadar, nu ratați ocazia să revedeți pe teren glorii ale fotbalului românesc, dar și „fotbaliștii de ocazie”  din echipa partenerilor. Rectorul Daniel Breaz va demonstra că se pricepe și la fotbal, nu doar la matematică și politică, iar Bogdan Duma va arăta că este priceput și între buturi, nu doar în ale baschetului sau ale tenisului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate