Echipa pregătită de Tomas Bilek și George Lăncrănjan s-a deplasat marți la Timișoara, pentru a susţine, meciul de miercuri, cu BC Danzio.

Fără probleme de lot, gruparea din Alba Iulia va avea parte de un meci dificil, iar seria jocurilor grele continuă, deoarece Alba va mai juca cu echipa din Alexandria și Sfântu Gheorghe.

„Întâlnim o echipă puternică, nu vom avea un meci ușor, dar vom încerca să facem tot ce e posibil din punct de vedere baschetbalistic să câștigăm”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CSU Alba Iulia.

De partea cealaltă, Petru Eleș nu crede că echipa lui își mai permite să facă pași greșiți în acest tur de campionat.

„E un meci în care trebuie să demonstrăm diferența de valoare dintre cele două loturi. Întâlnim o echipă bună, dar pe care în condiții normale ar trebui să o învingem, pentru a confirma statutul de favorită. Nu ne mai permitem pași greșiți în acest tur de campionat”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CSU Alba Iulia

Partida de la Timișoara va avea loc în sala „Constantin Jude” și va începe la ora 15.00.

 

 

Comentarii

  1. Mircea Popescu spune:

    Daca il pierde si pe asta, la revedere tomas, la revedere petre. solutiile salvatoare nu le gaseste duma sau breaz, ci oameni care au habar de sportul asta…

 
 

Publicitate

Publicitate