Vineri, 18 octombrie, Liderul din seria a 5-a din cadrul Ligii a III-a, CS Național Sebiș vine la Cugir pentru meciul care poate avea o influență foarte mare asupra desfășurării campionatului actual. ACF Metalurgistul Cugir – CS Națioanl Sebiș se joacă de la ora 15.00.

Pe poziția secundă în campionat și cu cel mai bun atac al seriei, 19 goluri marcate, Metalurgistul Cugir înfruntă liderul de sub Drăgana. Echipa din Cugir vine după un meci în care a marcat 6 goluri, pe terenul celor de la Municipal Baia Mare, unde au reușit să se impună cu scorul de 6-2, după ce la pauză scorul era egal, 2-2. CS Național Sebiș vine după o etapă în care nu a jucat, deoarece meciul era programat cu FC Maramureș Universitar Baia Mare, echipă care este exclusă din campionat.

Băieții lui Opric atacă liderul și speră ca la finalul zilei de astăzi clasamentul să ia alte proporții. Deși Național Sebiș are cea mai bună apărare din campionat, cugirenii se luptă pentru a marca destule goluri pentru a câștiga confruntarea de astăzi. Porțile de acces și casele de bilete se vor deschide începând cu ora 14.00. Clubul oferă gratuit primilor 500 de spectatori, câte un steguleț cu Metalurgistul Cugir.

,,Este un joc în care se poate întâmpla orice, însă are o încărcătură suplimentară întrucât adversarii n-au pierdut deloc. Sebişul a transferat jucători de valoare, venirea lui Ionuţ Popa a adus un plus incontestabil, formează o echipa destul de bună, bine aşezată în teren, dar nu este de nebătut. Ar fi excelent să câştigăm acest meci cotat drept derby-ul seriei”, a declarat Marius Opric, antenor ACF Metalurgistul Cugir 1939.

„Suntem pregătiţi pentru partida de astăzi, însă nu trebuie să percepem acest meci ca fiind decisiv. Va fi un play-off, vom mai juca 3 meciuri cu Sebișul, vom mai avea alte meciuri foarte dificile la fel ca si Național Sebiș. Într-adevăr este un meci important pe care îl vom aborda foarte serios si vom încerca să câștigăm toate cele 3 puncte. Le mulțumim suporterilor pentru că sunt alături de noi. Trebuie să știe că în fiecare meci vom da totul pentru a câștiga și a-i face fericiți. Îi așteptăm în număr cât mai mare astăzi și sperăm ca în ciuda vremii de afară stadionul să fie plin”, a declarat Lucian Itu, căpitanul celor de la ACF Metauristul Cugir 1939.

,, Sunt trei puncte importante puse-n joc, se întâlnesc primele două clasate și așteptăm un stadion arhiplin. Echipa și-a făcut treaba până în prezent, obiectivul este în continuare intrarea în play-off, însă vrem să invingem acest meci pentru că avem șansa să urcăm, acasă, la Cugir, pe prima poziție. „ a declarat Bogdan Petric, director sportiv ACF Metaurgistul Cugir 1939.

 
 
 

Publicitate

Publicitate