Principalele favorite la câștigarea campionatului în acest sezon, Industria Galda de Jos și Arena Alba Iulia sunt despărțite doar de un punct. În timp ce Galda ocupă poziția de lider cu 21 de puncte, cealaltă pretendentă la titlu, Arena, ocupă poziția secundă, cu 20 de puncte. Meciurile din etapa a IX-a a Ligii a IV-a încep sâmbătă, de ora 11.30, cu două meciuri interesante.

Primul meci este cel dintre Metalul Aiud și Inter Ciugud. Principala favorită la câștigarea meciului pare a fi Metalul, care ocupă poziția a 5-a în clasament, după ce etapa trecută a remizat, 0-0, pe terenul celor de la Rapid CFR Teiuș. Inter Ciugud a fost învinsă pe teren propriu de Cuprirom Abrud, cu scorul de 3-6.

Cel de-al doilea meci care se va juca de la aceeași oră (11.30) este între FC Cugir şi CS Ocna Mureș. Deși etapa trecută, FC Cugir a pierdut în deplasarea Arenei cu un scor de neprezentare, 3-0, următorul meci este mai ușor pentru cugireni, care întâlnesc CS Ocna Mureș, ocupanta locului 13 (în urmă cu o etapă era pe ultimul loc). Victoria de pe teren propriu în fața celor de la Dalia Sport Daia Română a făcut ca echipa din Ocna să facă schimb de locuri cu Daia.

Viitorul Sântimbru – Mureșul Vințu de Jos, sâmbătă, ora 16.00

Viitorul Sântimbru este principala favorită la câștigarea meciului, dacă luăm în considerare poziția celor două în clasament. În timp ce Mureșul Vințu de Jos ocupă locul 12 cu doar 7 puncte în primele 8 etape, Viitorul Sântimbru stă ceva mai bine, fiind pe locul 6 în clasament, cu un total de 13 puncte.

Cuprirom Abrud – Industria Galda de Jos, sâmbătă, ora 16.00

Liderul face deplasarea la Abrud, pentru ceea ce poate fi victoria cu numărul 8. După victoria cu 1-0 din etapa trecută disputată pe teren propriu în fața celor de la Viitorul Sântimbru, Galda forțează victoria, ce le asigură primul loc în campionat și după această etapă. Cu 4 puncte strânse până acum, Cuprirom Abrud încearcă să scoată un rezultat pozitiv, în ciuda adversarului întâlnit.

Performanța Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș, duminică, ora 11.30

Derby-ul etapei se dă între ocupanta locului 7, Performanța Alba Iulia și deținătoarea poziției a 8-a, Rapid CFR Teiuș. Singurele echipe ce au remizat, 0-0, etapa trecută se întâlnesc într-un meci direct, ce poate modifica puțin pozițiile celor două. Meciul se anunță a fi unul echilibrat.

Energia Săsciori – Arena Alba Iulia, duminică, ora 11.30

Energia Săsciori a reușit să obțină un punct etapa trecută, în deplasarea de la Mureșul Vințu de Jos. Ocupanta locului 10 în campionat, Săsciori așteaptă vizita Arenei. Meciul pare a fi înclinat în mare parte în avantajul oaspeților, datorită rezultatelor de excepție obținute în acest sezon.

Dalia Sport Daia Română –  Olimpia Aiud, duminică, ora 15.00

Confruntarea celor două încheie cea de-a IX-a etapă a campionatului. ”Lanterna roșie” primește vizita celor de la Olimpia Aiud, ce ocupă momentan locul 9. După remiza obținută pe teren propriu în fața Performanței, oaspeții încearcă să obțină toate cele 3 puncte și să intre în primele 7 poziții.

 
 
 

Publicitate

Publicitate