Astăzi, echipa de handbal masculin ce reprezintă județul Alba în Divizia A, s-a impus în deplasarea de la Baia Mare la doar un gol diferență, 26-25, deși partida a fost controlată în mare parte de formația din Sebeș.

După ce în ultima etapă, disputată în urmă cu trei săptămâni, HC Voința Savini Due Sebeș s-a impus la o diferență de 10 goluri împotriva celor de la HC Sibiu, scor 28-18, astăzi au făcut deplasarea pe terenul celor de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, pentru confruntarea cu numărul 7 din actuala stagiune. Deși la pauză și la final scorul a fost unul strâns, băieții antrenați de Alexandru Weber au dominat partida în mare parte. Oaspeții au reușit să puncteze de 6 ori consecutiv în startul reprizei secunde, în timp ce gazdele nu reușeau nici măcar un gol.

„A fost un meci mai greu decât ne așteptam, am făcut deplasarea în ziua meciului și asta ne-a obosit puțin. Am venit după o întrerupere de 3 săptămâni, în care ne-am antrenat foarte mult, mai ales din punct de vedere fizic. Nu s-a pus nici un moment problema victoriei, mai ales că în repriza a doua am reușit să marcăm 6 goluri, timp în care gazdele nu au izbutit nici măcar unul. Am avut și multe eliminări, peste 12 pe tot parcursul meciului și asta ne-a cauzat câteva probleme. Dar, pe total ne-am mișcat bine, chiar dacă am fost fost ajunși la un singur gol în finalul meciului. ” – a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Voința Savini Due Sebeș.

Pentru HC Voința Savini Due Sebeș (antrenor: Alexandru Weber) au marcat: Lucian Preda -7 goluri, Cristian Suciu -6 goluri, Adrian Cunțan -4 goluri, Florin Baciu și Adrian Țonea câte 3 goluri fiecare, Iulian Grozav- 2 goluri, iar Alin Cărăgui un singur gol.

Etapa viitoare HC Voința Savini Due Sebeș joacă tot în deplasare, însă de această dată la Pitești.

După terminarea partidei, Alexandru Weber împreună cu jucătorii au ales să mai rămână la Baia Mare, pentru a urmări meciul de Champions League dintre HCM Baia Mare și THC Thuringer, meci în care echipa de handbal feminin din România poate urca pe locul 3, cu o etapă înainte de finalul meciurilor din grupe, poziție ce le poate califica în play off-ul sferturilor de finală.

 
 
 

Publicitate

Publicitate