nesic-vs-zakocAstăzi, la Târgoviște, începând cu ora 16:00, în direct pe Digisport3, are loc prima partidă a finalei feminine. Se întâlnesc CSM Târgoviște și Volei Alba Blaj, două echipe care sunt în premieră în ultimul act al Diviziei A 1 de volei feminin.

Pe lângă disputa dintre cele două echipe este interesant de urmărit duelul celor doi antrenori, Dragan Nesic și Darko Zakoc. Înainte de primele două partide, cei doi antrenori au declarat:

Dragan Nesic (foto dreapta):” E un sentiment plăcut să joci o finală de campionat. Evident, vom încerca să dăm tot ce avem mai bun și să ne ridicăm la înălțimea unui asemenea moment. Știm foarte bine că Blajul este una dintre echipele tari ale României, care are în componență niște jucătoare senzaționale, cu mare experiență internațională.

(P)  Adidași pentru sală pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Mai mult, jucătoarele Blajului au mai trecut prin asemenea momente și când spun asta mă gândesc la fazele superioare ale campionatului, ceea ce reprezintă un alt avantaj pentru adversara noastră. Nu mai vorbesc despre antrenorul și staff-ul de acolo, care se ridică la nivelul marilor cluburi europene. Tocmai de aceea vom încerca să ne ridicăm la înălțimea momentului și a adversarei din finală”.

Darko Zakoc (foto stânga):” Puțini au gândit la începutul campionatului că finala va arăta așa. Mulți pot spune că e o surpriză însă eu cred că ambele echipe își merită prezența la acest nivel.

Va fi o confruntare interesantă. Nu o confruntare între mine și Dragan Nesic ci o luptă în care va caștiga inspirația, forma jucătoarelor dar mai ales voleiul în general. La Blaj nimeni nu a uitat încă ultimul meci în compania celor de la CSM Târgoviște și cu siguranță dorința de revanșă e mare.

Important e să ne canalizăm această dorință în direcția corectă. Echipa noastră joacă fiecare meci cu gândul la victorie dar trebuie să abordăm această finală în pași siguri. Fetele sunt pregătite din toate punctele de vedere și cu siguranță vor dori să își demonstreze valoarea.

Ambele echipe intră în finală cu 50% șanse de câștig dar cel care va câștiga cu siguranță va fi spectacolul sportiv”. (sursa blocaut.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate