Duminică, 12 martie s-a dat startul şi în Liga V-a, Seria I (seriile II si III încep în 24/25 martie), iar etapa 14-a a început cu multe goluri (34 de goluri, din care 27 doar în 3 partide).

Derby-ul primei etape a returului s-a jucat la Cetatea de Baltă şi a fost disputat între echipa din localitate, AS Cetatea şi Viitorul Biia. Meciul s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Liderul serii, Arena Alba Iulia s-a deplasat la Valea Lungă pentru meciul cu echipa din localitate. Arena a demonstrat că nu degeaba este pe primul loc al clasamentului, având înaintea jocului 12 victorii din 12 şi un golaveraj de 56-8, câştigând partida cu scorul de 2-0.

Scorul etapei s-a înregistrat la Pănade, unde echipa din localitate a reuşit să spulbere Spicul Bucerdea, cu scorul de 8-3.

Un alt meci cu multe goluri a fost partida dintre Partizanii Sînmiclăuş şi Inter Mihalţ, terminat cu scorul de 6-3 în favoarea gazdelor.

Meciul dintre echipele clasate pe locurile 8, respectiv 9 părea unul destul de echilibrat, dar echipa gazdă, Dacia Mihalţ n-a fost de acord cu acest lucru, învingând categoric cu scorul de 5-2 pe Avântul Sâncel.

Singurul meci egal din această etapă s-a desfăşurat la Crăciunelul de Jos, unde echipa gazdă a dat piept cu Unirea Cergău, un meci terminat cu scorul de 2-2.

Progresul Fărău a stat, deoarece Perla Jidvei s-a retras din campionat.

Etapa viitoare se va desfăşura duminică, 18 martie, după următorul program:

Viitorul Biia – Langenthal Valea Lungă

Inter Mihalţ – AS Pănade

Avântul Sâncel – Partizanii Sînmiclăuş

Unirea Cergău – Dacia Mihalţ

Spicul Bucerdea – AS Cetatea de Baltă

Progresul Fărău – Crăciunelul de Jos

 
 
 

Publicitate

Publicitate