Joi seară s-au încheiat partidele din faza a doua a Cupei României, etapa judeţeană. Această fază a aparţinut mai mult oaspeţilor, care au reuşit să se impună în şapte din cele zece partide. În cea de a doua zi s-au marcat nu mai puţin de 30 de goluri în doar 5 partide, cu 8 mai multe decât în ziua precedentă.

FC Miceşti, Mureşul Gâmbaş şi Crăciunelul de Jos au fost gazdele care au trecut mai departe în faza a III-a, alături de Viitorul Biia, CSO Cugir II, Colorado Şpring,  AS Pănade, Andreas Alba Iulia, Industria Galda de Jos şi Sportul Livezile. În cadrul fazei a treia vor intra în febra competiţiei  nouă formaţii din Liga a IV-a (Rapid CFR Teiuș, Viitorul Sîntimbru, Cuprirom Abrud, Olimpia Aiud, CS Ocna Mureș, Arieșul Apuseni Baia de Arieș, Arena Alba Iulia, Inter Ciugud și Energia Săsciori). Tragerea la sorţi fiind programată pe miercuri, 24 octombrie, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.

Vezi mai jos rezultatele complete al etapei a II-a din cadrul fazei judeţene a Cupei României:

Miercuri, 3 octombrie:

AS Cetatea de Baltă – Viitorul Biia 1-2

AS Crăciunelul de Jos – Unirea Cergău 3-1

Viitorul Tărtăria – CSO Cugir II 1-3

Mureșul Gâmbaș – AS Fortuna Lunca Mureșului 4-2

Independența Cut – Colorado Șpring 1-4

 

Joi, 4 octombrie:

Partizanii Sînmiclăuș – AS Pănade 1-6

CS Europa II Alba Iulia – AS Andreas Alba Iulia 2-5

Del Dodo Alba Iulia – Industria Galda de Jos 0-6

Voința Beldiu – Sportul Livezile 0-5

FC Micești – Mureșul Vințu de Jos 4-1

În ultima ediție a fazei județene de Cupa României, câștigătoare a fost Arena Alba Iulia, echipă care sezonul trecut a fost în Liga a V-a. Echipa antrenată de Ovidiu Barna a câștigat competiția după loviturile de departajare, învingând astfel Performanța Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate