Mihaela Acatrinei s-a clasat pe locul secund sâmbătă la Bucureşti la proba de marş (10 kilometri), după o cursă foarte bună a atletei din Alba Iulia, iar în urmă cu câteva zile Bianca Molnar, tot de la CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe locul întâi la proba de 5000 de metri. 

„Au avut evoluţii extraordinare fetele, mă aşteptam la astfel de rezultate pentru că fetele au muncit exemplar mereu”, a declarat Gabriel Avram, antrenor CS Unirea Alba Iulia, secţia atletism.

La 10.000 de metri, Acatrinei a obţinut timpul 51 de minute, 7 secunde şi 51 de sutimi. De partea cealaltă Bianca Molnar a scos 25 de minute, 32 de secunde şi 37 de sutimi, la proba de 5.000 de metri.

Cele două atlete sunt pregătite de Gabriel Avram, antrenor care a reuşit performanţe notabile alături de multe atlete din oraşul nostru.

(P)  Adidasi alergare  și tricouri pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

 
 
 

Publicitate

Publicitate