Unirea Alba Iulia a încheiat turul cu o înfrângere și a ajuns la șapte meciuri fără victorie.  Doar  34 de minute a rezistat „autobaza” lui Gherman la Târgu Mureș. Bara l-a mai salvat pe Tiut de la deschiderea scorului, dar în minutul 34 Cristea l-a învins pe Tiut cu o lovitură de cap.

Avea să fie 2-0 în minutul 42 când Hanca a înscris după o minge care a ricoșat la fotbalistul târgmureșenilor, de la un echipier al Unirii. Unirea Alba Iulia s-a apărat la Târgu Mureș și a mizat mai mult pe cartea contraatacului, metodă care s-a dovedit a fi falimentară pentru echipa tânără a albaiulienilor.

În minutul 63, Tiut a fost la un pas de a comite cea mai mare gafă de când se află la Unirea Alba Iulia. Portarul „alb-negrilor” a încercat să degajeze balonul, iar Huiban i-a „suflat” mingea lui Tiut, dar a trimis balonul pe lângă poarta goală.

Unirea Alba Iulia s-a apărat în repriza secundă și nu a avut nici o ocazie periculoasă de a marca.

Unirea Alba Iulia a încheiat turul cu 11 puncte și cel mai probabil echipa lui Gherman va intra în vacanță.

FCM: Abraham – S. Stancu, E. Nicu (cpt.), Ungur, Szilagyi – Vagner, Precup, Hanca, Sfârlea – Cr. Cristea, Huiban. Rezerve: Botoşer – Al. Dan, Pascariu, Dâlbea, Bujor, Pădureţu, Petriş. Antrenor: Daniel Isăilă.

Unirea: Tiut – Olar, Schuller, Potopea, M. Oprea (cpt.) – Man, Istrate, Găldean, Negruţ – Petrescu, Mândruşcă. Rezerve: Clipici – Lăsconi, Rondak, Constanţea, Cotolan, Ianc, Fulea. Antrenor: Stelian Gherman.

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    Cum au uitat sa mai castige? De parca era ceva normal ca Unirea sa castige pe terenul uneia dintre candidatele la promovare. Asta-i buna!

  2. mihai spune:

    mai bine ne retragem…

 
 

Publicitate

Publicitate