Alexandra Uiuiu - CS Universitatea Alba Iulia - BaschetCSU Alba Iulia joacă vineri în fața propriilor suporteri partida din Liga Națională de Baschet Feminin contra echipei Rapid București. CS Universitatea vine după o victorie mare în CEWL în fața echipei campioane, ICIM Arad, iar moralul fetelor și evoluția lor din acest sezon le cotează ca favorite în partida de vineri. 

Chiar dacă au un program destul încărcat,  fetele lui Miroslav Popov au reușit să reziste deplasărilor destul de lungi din ultima perioadă. Directorul sportiv Nicușor Marcu nu crede că programul aglomerat va afecta în vreun fel meciul de vineri.

„Nu numai noi avem acest program mai încărcat, îl are și Aradul și nu cred că vom avea probleme la meciul de vineri”, a declarat Nicușor Marcu, director sportiv CSU Alba Iulia.

După jocul cu Rapid București, CS Universitatea se va deplasa din nou la Arad pentru a juca în campionat cu ICIM Arad, formație pe care a învins-o în CEWL cu 61-59, chiar la Arad.

Întâlnirea de la Alba Iulia va fi arbitrată de Sorin Drugău și Dragoș Barbu, în vreme ce Florin Balosescu va fi comisarul partidei. Întâlnirea dintre CS Universitatea Alba Iulia și Rapid București va începe la ora 18:00 și va avea loc în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate