Metalurgistul Cugir speră să obțină vineri, la Dej, al doilea succes stagional. Echipa pregătită de Marius Opric întâlnește în deplasare Unirea Dej, formație care nu a reușit să învingă în nici un meci, în actualul sezon. 

Mai mult, Unirea Dej a încasat nouă goluri în două partide, iar cugirenii par favoriți la prima vedere. Chiar și așa, antrenorul Marius Opric încearcă să-i țină cu picioarele pe pământ pe fotbaliștii săi și să vină cu toate punctele la Cugir.

„Abordăm fiecare joc la victorie, nu va fi un joc ușor, pentru că ei au pierdut primele două jocuri, nu își vor permite alți pași greșiți, dar noi mergem să câștigăm. La prima vedere, au luat nouă goluri în două meciuri, dar nu seamănă un joc cu altul, noi nu avem treabă cu ei, dacă vom face un joc la fel de bun ca cel de acasă nu vom avea probleme”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Din lotul gazdelor fac parte albaiulienii Ionuț Bratima și Marius „Biba” Cristea.

Marius Opric: „Tiut este un plus în poartă”

Antrenorul Marius Opric este încântat de aducerea portarului Călin Tiut de la CFR Cluj. Tehnicianul cugirenilor a fost mulțumit de prestația lui Tiut din jocul cu CS Ineu. Totuși, acesta a pomenit și de posibila titularizare a lui Alin Șuteu, mijlocaș care a contribuit decisiv la marcarea golului secund din jocul de pe Stadionul „Cetate” din runda precedentă.

„Tiut este un plus, câștigi un senior în teren și de asta l-am adus. Situația lui Șuteu depinde, am un mijlocaș accidentat și s-ar putea. E bine să ai jucători de valoare pe bancă, dacă ceva nu merge în timpul jocului poți să schimbi”, a mai punctat Tiut.

Cel mai probabil, Marius Opric va trimite în teren următorul „11”: Tiut – Lupșan, Buta, Radu Ștefan, Al. Man, A. Șuteu, L. Itu, D. Grozav, Trășcan, G. Goronea, Cârstean.

 
 
 

Publicitate

Publicitate