Miercuri, de la ora 19.00,  Volei Club Alba-Blaj joacă în deplasare contra principalei contracandidate la locul patru, CSM București. A fost o săptămână grea, în care antrenorul Macarie a căutat soluții tactice pentru face un joc bun, chiar și cu cinci sportive care acuză o răceală puternică. 

Volei Club Alba-Blaj încearcă să obțină maximum posibil din această partidă.  Optimismul e ușor influenţat, deoarece gruparea din Blaj nu se va putea bucura de sprijinul inimoasei galerii din Blaj: CSM București a oferit doar cinci locuri pentru suporterii echipei vizitatoare.

„Asta e impolitețe, nici măcar părinții fetelor din București nu au primit invitații. E o impolitețe care spune multe, specific dâmbovițenilor, ăsta-i Bucureștiul. Viena e mai aproape de Blaj decât Istanbulul de București. Poate e o diferență de cultură”, a spus președintele Volei Club Alba-Blaj, Sergiu Ștefănescu.

„Încercăm să ne apărăm șansele cât putem de bine”

Jocul de miercuri e decisiv pentru a stabili unde se va juca primul meci din play-off. Dacă echipa blăjeană va învinge, atunci primul meci se va disputa la Blaj. În cazul unui eșec, sunt șanse mari ca primul joc să aibă loc la București.

„Încercăm să ne apărăm șansele cât putem de bine, ca să începem play-off-ul cu meci acasă. Avem cinci jucătoare gripate, sperăm să jucăm și să o facem cât mai bine. Nu mă tem de arbitraj. Noi nu avem ce să comentăm despre arbitraj, sperăm să fie un arbitraj corect”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

În ultima etapă, Volei Club Alba-Blaj stă, ceea ce înseamnă că echipa lui Macarie ar putea fi ajutată și de jocul rezultatelor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate