IMG_6568Miercuri de la ora 18.00, CSU Alba Iulia va întâlni, în Liga Europei Centrale, principala contracandidată la locul secund, Flying Foxes Wien. După surpriza produsă în CEWL la Arad, echipa lui Popov a urcat pe locul secund, în vreme ce vizitatoarele sunt pe locul trei, cu trei victorii și trei înfrângeri.

Fără probleme de lot, sârbul Miroslav Popov nu concepe alt rezultat decât victoria, chiar dacă în această perioadă fetele pe care le pregătește au parte de un program aglomerat.

„Jucăm contra echipei de pe locul trei, noi am pierdut în Viena, într-un mod ciudat, în ultimele minute ale jocului. Ei joacă prea mult în zonă pe faza de apărare, pentru că rotația pe bancă e mică, au jucătoare bune și noi va trebui să ne concentrăm pentru a câștiga acest meci și pentru a rămâne pe locul secund în grupă. Avem un program încărcat, miercuri, sâmbătă, dar cred că suntem puternici și motivați pentru a juca și a obține o nouă victorie”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Partida de la Alba Iulia va avea loc miercuri de la ora 18.00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În tur, CSU Alba Iulia a pierdut în Viena cu 75-71.

 
 
 

Publicitate

Publicitate