Chiar dacă nu e favorită, CS Universitatea va încerca să produca surpriza în derby-ul campionatului pentru echipa din Alba Iulia.

CS Universitatea evoluează de la ora 19.00, în deplasare, la Târgoviște, contra campioanei României, CSM Târgoviște. În intersezon, gruparea târgovișteană s-a întărit considerabil, iar aceasta este favorită în partida de astăzi.

Sportivele de la Alba Iulia se vor bucura și de un grup de 10 susținători la Târgoviște. Membrii galeriei „Gruppo Arnsberg” au plecat în această dimineață spre Târgoviște.

Partida va fi arbitrată de Alin Faur și Andrada Csender, iar comisar va fi Mircea Martiș. Disputa va începe la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște și va fi transmisă în direct pe Digisport3.

Petru Eleș, director sportiv încă un an la CS Universitatea Alba Iulia

În urmă cu câteva zile, Petru Eleș a semnat contractul de director sportiv cu CS Universitatea, înțelegere valabilă pentru sezonul competițional 2012-2013. După o perioadă destul de lungă de așteptare, lucrurile și-au revenit pe făgașul normal și CS Universitatea a parafat înțelegerea cu Eleș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate