DSC02214Unirea Alba Iulia, liderul la zi al Seriei a 2-a din Liga a V-a cu 39 de puncte din tot atâtea posibile şi un golaveraj de 80-6, a efectuat, în această după amiază la stadionul Cetate din Alba Iulia, prima şedinţă de pregătire în vederea returului actualei ediţii de campionat.

După o scurtă şedinţă care a avut loc în vestiar, alb-negrii din Cetatea Marii Uniri au trecut la primul antrenament al anului care s-a desfăşurat pe pista arenei albaiuliene.

Sub comanda antrenorilor Mihai Dăscălescu şi Marcel Rusu au răspuns prezent Fl. Popa, R. Baba (R. Cotoară a fost învoit) – portari, Şandru, Rodean, N. Rus, Costantea, Matei, I. Boancă, Lăsconi, Marcu, Ioani, Joldeş, Schiau, I. Biro, Goguţa, A. Ianc, S. Iacşa, S. Culda, B. Ştef, An. David, D. Dup, A. Oancea, Onacă şi Boboia-jucători de câmp, în vreme ce D. Iancu a lipsit nemotivat. Primele amicale, „bătute în cuie”, vor avea loc pe 31 ianuarie cu Industria Galda de Jos (la Oarda de Jos), pe 7 februarie la Turda cu Arieşul, pe 14 februarie cu Euro Şpring (la Oarda de Jos), pe 15 februarie cu Decebal Cricău (la Oarda de Jos), pe 21 februarie cu Mureşul Vinţu de Jos (fie la Oarda de Jos, fie la Vinţu de Jos) iar datele dublei cu FC Hunedoara şi ale returului cu Arieşul Turda încă nu au fost stabilite, mai dorindu-se perfectarea unui alt meci de verificare cu Metalurgistul Cugir. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate