Unirea Alba Iulia a pierdut, vineri după masă, un meci amical cu echipa de pe locul trei din Liga a IV-a. Cu mai mulți juniori, dar și cu câțiva seniori, Unirea Alba Iulia a fost învinsă la scor de neprezentare de echipa lui Paul Ciucă, Performanța Ighiu.

Frențiu și Cernea au marcat în primele 45 de minute, pentru ca în repriza secundă Cosmin Oltean să închidă tabela și să facă 3-0. Unirea Alba Iulia a fost învinsă clar de o echipă de Liga a IV-a, în vreme ce martorii oculari susțin că albaiulienii au arătat jalnic în jocul cu echipa lui Ciucă.

„Am întâlnit o echipă tânără, bine pregătită fizic, au avut și două bări, nu au avut mari ocazii. Sunt mulțumit de joc, dar și de rezultat. În mod special sunt mulțumit de joc, dar mai mare plăcere mi-a făcut faptul că am jucat bine”, a declarat Paul Ciucă, antrenor principal Performanța Ighiu.

Iată cele două distribuții

Performanța Ighiu:  Boldi – Toma, Colcer, Olteanu, Ov.Turuș -Frențiu, Oniche, D.Dănilă, D.Ianc, Lenghel și Cernea. Au mai jucat: Moldovan, Soporan, Fl. Barbu.

Clipici – Drăghici, Constantea, N. Rus, Stoica, Tamaș, Scheau, Ioani, Coțolan, Dendiu și Lasconi. În acest meci au mai jucat: Ianc, Loga, Moga, Grozav, Al. Man, Rondak, Fulea,  dar și juniorii Unirii.

 
 
 

Publicitate

Publicitate