Luni, la sediul FRF au avut loc tragerile la sorți pentru Turul I al Cupei României. Județul Alba va avea două reprezentante. Este vorba de CS Zlatna, retrogradată în Liga a IV-a și Arena Alba Iulia, câștigătoarea trofeului, faza județeană.

CS Zlatna va juca în deplasare cu AS Mureșul Târgu Mureș, în vreme ce Arena Alba Iulia va primi la Mihalț vizita formației Gloria Arad. Cele două partide vor avea loc miercuri, 18 iulie, de la ora 17.30.

”Mi se pare un pic ciudată tragerea la sorți, ținând cont că pe Zlatna i-a trimis în altă parte, putea fi un meci între CS Zlatna și Arena. Trebuie să jucăm indiferent de adversar. Dacă reușim să mergem mai departe, o să mergem, dacă nu, cine e mai bun să învingă”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.

Partidele din primul tur al cupei vor avea loc într-o singură manșă pe terenul echipei mai slab cotate. În caz de egalitate după 90 de minute, formațiile vor trece la două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă, și după timpul suplimentar, rezultatul de egalitate va persista, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

 

Comentarii

  1. niku spune:

    mie mi se pare ca e antrnor la Arena voi ai zis Europa!

    1. Asa e merci pt corectare, graba

 
 

Publicitate

Publicitate