Europa Alba Iulia este pe punctul de a se destrăma, iar o serie din jucători şi-au manifestat intenţia de a părăsi echipa din Alba Iulia.

În acest sens, Arsene şi atacantul Paul Munteanu şi-au solicitat actele, după ce patronul Eugen Lăpădat ar fi spus, după jocul cu Jiul Petroşani, că oricine doreşte să plece poate să o facă.  După cele auzite, Paul Munteanu şi Mihai Arsene au luat această decizie.

„Eu nu mi-am luat nici un salariu în acest tur şi, când am cerut actele să plec, am fost pasat dintr-o parte în alta. Acum se cer şi bani pe noi, ca să plecăm”, a declarat Arsene, supărat pe faptul că nu poate părăsi echipa din Liga a III-a.

Atacantul Paul Muntean spune că este şi el neplătit de două luni şi are oferte atât din Liga a III-a, cât şi de la liderul CSO Cugir. Nici acestuia nu i-au fost date actele pentru a se transfera.

„Domnul Eugen a venit în vestiar şi ne-a spus că după ultimul meci ne lasă să plecăm şi acum nu vor să mă mai lase”, a declarat Paul Munteanu, atacant Europa Alba Iulia.

Surse apropiate susţin că sunt jucători care nu au luat nici un salariu de la meciul de baraj. Aceştia au fost recompensaţi în acest tur cu câte 100 de lei pentru fiecare punct obţinut. Aceleaşi surse susţin că ar mai fi câţiva jucători care şi-ar dori să părăsească echipa albaiulienilor în această iarnă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate