Retrogradată în sezonul precedent în Liga a V-a, Arieșul Baia de Arieș are șanse mari să evolueze sezonul viitor în Liga a IV-a. În ultima zi de înscriere în penultimul eșalon fotbalistic, echipa antrenată de Marius Dup a depus actele necesare pentru a evolua și sezonul viitor în Liga a IV-a.

Dacă în sezonul trecut, organizarea modestă și lipsa fondurilor financiare au dus echipa în Liga a V-a, în momentul de față Marius Dup a pregătit deja atât bugetul pentru prima parte a competiției cât și lotul de jucători.

„Avem deja stabilit bugetul și lotul de jucători pentru sezonul viitor. Categoric vrem să evităm retrogradarea, obiective prea îndrăznețe nu ne putem propune. Important e să menținem echipa pe picioare”, a declarat Marius Dup, antrenor principal Arieșul Baia de Arieș.

În sezonul viitor, echipa din Baia de Arieș va fi sprijinită financiar și de Consiliul Local Baia de Arieș, dar și de RMGC. Astfel, pentru tur, bugetul echipei din Baia de Arieș va fi de 25.000 de lei noi.

În sezonul viitor, Marius Dup va conta pe următorul lot de jucători: Portari Ștefan Hădărugă și Adrian Sima, fundași Vasile Cioropar, Cristian Stoinea (Fortuna Lunca Mureșului), Alexandru Botar, Alexandru Oneț, Gabriel Mârzan (revenit de la Cluj), Octavian Popa, Ilie Petaca, Dumitru Mălai – mijlocași: Sorin Voicu, Robert Marcu, Adrian Țibaică, Adrian Prața – atacanți: Ioan Floriciu, Andrei Țîr, Ciprian Floarea, Denis Dup (fiul antrenorului), Raul Bedelean, Paul Harda, Gabriel Oaidă, Dan Dumitraș.

De la echipa din Baia de Arieș nu a plecat nici un jucător în intersezon.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate