În ultima zi weekend-ului s-au desfăşurat trei partide în Liga a IV-a. Din aceste trei partide, două au fost câştigate de oaspeţi, în timp ce doar Rapid CFR Teiuş a izbutit să învingă pe teren propriu, nou-promovata Energia Săsciori.

Vezi rezultatele complete ale etapei cu numărul zece:

Rapid CFR Teiuş – Energia Săsciori 3-2

Prima partidă a zilei de duminică a fost destul de interesantă pentru suporterii prezenţi la partidă. Gazdele au învins greu nou-promovata Energia Săsciori, reuşind golul victoriei în ultimele minute. După această etapă, Rapid CFR Teiuş a urcat pe poziţia a patra, fiind depăşită de Dalia Sport Daia Română, echipă care stă mai bine la golaveraj.

Inter Ciugud – Olimpia Aiud 1-2

Un alt meci disputat s-a desfăşurat la Ciugud, unde formaţia din localitate a pierdut partida cu Olimpia Aiud. Ciugudenii puteau scoate egalul, dar au irostit un penalty în ultimele minute de joc. După acestă partidă, Olimpia Aiud se află pe poziţia a şaptea cu 17 puncte, în timp Inter Ciugud se află pe poziţia a 13-a cu doar 6 puncte din 10 partide.

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Dalia Sport Daia Română 0-4

Echipa antrenată de Paul Ciucă a învins Arieşul Apuseni Baia de Arieş cu scorul de 4-0 şi a urcat pe ultimul loc al podiumului cu 18 puncte. De partea cealaltă, echipa antrenată de Marius Dup rămâne ultima în clasamentul Ligii a IV-a, cu doar un punct din 30 posibile.

Ieri s-au desfăşurat alte patru partide:

Arena Alba Iulia – CSO Cugir, 1-1

CSO Cugir se împiedică la Mihalţ şi nu reuşeşte să profite de înfrângerea celor de la Cuprirom Abrud. Cugirenii acumulează 23 de puncte şi se află la patru puncte distanţă de ocupanta locului secund, Cuprirom Abrud. De partea cealaltă, Arena Alba Iulia coboară pe poziţia a patra, datorită golaverajului mai slab care îl are faţă de Sportul Sebeş.

Metalul Aiud – Viitorul Sântimbru, 3-5

Un meci spectaculos a avut loc la Aiud, unde Viitorul Sântimbru a învins la pas, Metalul Aiud, echipa care a acumulat doar trei puncte în toate cele zece partide.

Cuprirom Abrud – Performanţa Alba Iulia, 0-1

Performanţa Ighiu a reuşit surpriza de a învinge la Abrud, localitate unde liderul CSO Cugir a obţinut doar un rezultat de egalitate. Albaiulienii acumulează astfel 14 puncte şi reuşeşte să iasă cel puţin pentru moment din zona minată a clasamentului.

Sportul Sebeş – CS Ocna Mureş, 3-0

După începutul mai slab de sezon, Sportul Sebeş revine încet din nou în lupta pentru prima poziţie din Liga a IV-a. Gruparea din Sebeş a învins CS Ocna Mureş cu scorul de 3-0, care urcă pe ultimul loc al podiumului, cel puţin până disputarea partidelor rămase mâine.

 

 

Comentarii

  1. jucator spune:

    cum puteti scrie ca cso o fost dominata la abrud? chiar voi ati fost la meci sport .alba 24 nu mai scrieti aiureli…..;)

    1. Cosmin Nistor spune:

      Scuzele mele, colegul meu a fost la meci, iar eu am scris ca a fost presată din cauza rezultatului obţinut. My fault… Mulţumim pentru atentie şi că sunteţi alături de noi!

 
 

Publicitate

Publicitate