Etapa cu numărul 9 din cadrul Ligii a IV-a a început ieri, când s-au jucat 4 meciuri, din toate cele 7 programate pentru etapa actuală. Astăzi s-au întâlnit „face to face” echipele ce dețin cea mai slabă apărare a campionatului. Arena a câștigat lejer la Săsciori, iar CFR Teiuș a făcut o nouă victimă: Performanța Alba Iulia.

Energia Săsciori – Arena Alba Iulia, 1-4

După ce în meciurile de ieri deja se stabilise cine o să se afle în poziţia de lider și după această etapă, meciurile de astăzi au avut fiecare o importanță aparte. Arena Alba Iulia a câștigat fără nici o emoție partida disputată la Energia Săsciori, scor 4-1. În urma rezultatului obținut, Arena rămâne pe locul 2 al campionatului, la un singur punct de liderul, Galda de Jos.

Performanța Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș, 1-2

Un alt meci important disputat astăzi a fost partida dintre Performanța Alba Iulia şi Rapid CFR Teiuș. Rapid CFR Teiuș reușește să obțină din nou un rezultat bun contra unei echipe cu o clasare superioară în clasament. Deși partida era puțin înclinată în favoarea Performanței, iată că Rapid CFR Teiuș izbutește să scoată din nou un rezultat mare și să avanseze cu 3 poziții în clasament, ocupând locul 7 cu 12 puncte.

Dalia Sport Daia Română – Olimpia Aiud, 6-0

În ultimul dar nu cel din urmă meci al etapei s-au întâlnit formațiile care dețineau cel mai slab atac al Ligii a IV-a, respectiv Dalia Sport Daia Română şi Olimpia Aiud. Partida era una relativ echilibrată, însă pe teren nu a stat chiar așa. Ultima clasată a clasamentului, Dalia Sport Daia Română a reușit să marcheze într-un meci mai multe goluri decât a reușit în opt. Înainte de această etapă, Daia Română avea cinci goluri marcate, astăzi reușind performanța de a marca 6 goluri într-o partidă și ieșind de pe ultimul loc.

Etapa viitoare este programată sâmbătă și duminică, când se vor înfrunta:

Olimpia Aiud  – FC Cugir
Rapid CFR Teiuș  – Dalia Sport Daia Română
Viitorul Sântimbru  – Energia Săsciori
CS Ocna Mureș  – Arena Alba iulia
Mureșul Vințu de Jos  – Cuprirom Abrud
Inter Ciugud  – Performanța Alba Iulia
Industria Galda de Jos  – Metalul Aiud
 
 
 

Publicitate

Publicitate