Recent promovată în Liga a IV-a, Arena Alba Iulia nu are timp de pierdut. Chiar dacă echipele de Liga a IV-a sunt în vacanță, antrenorul Ovidiu Barna nu are liniște și caută jucători pentru sezonul 2012-2013.

În pofida faptului că echipa lui nu a pierdut nici un meci în sezonul trecut, antrenorul echipei care evoluează la Mihalț rămâne cu picioarele pe pământ. Acesta nu și-a fixat obiective mărețe pentru ediția viitoare a Ligii a IV-a.

”Deocamdată suntem în vacanță, ne vom reuni pe 16 iulie. Despre transferuri, vom aduce 3-4 maxim 5 jucători. Trebuie să ne orientăm și în privința jucătorilor sub 23 de ani. Pentru sezonul viitor de Liga a IV-a, ne propunem menținerea echipei în Liga a IV-a”, a declarat Ovidiu Barna, antrenorul echipei Arena Alba Iulia.

Albaiulienii vor evolua tot la Mihalț și în sezonul viitor. Echipa este finanțată de frații Florea. În această lună, Arena Alba Iulia va evolua și în Cupa României, după ce a reușit să câştige faza județeană. Cel mai probabil, echipa lui Barna va întâlni o divizionară terță.

 
 
 

Publicitate

Publicitate