Haos la Mihalț! În minutul 59 al partidei, centralul Dan Monea pune capăt meciului după îmbrâncelile produse din cauza anulării unui gol. Unul dintre tușieri a fost lovit cu piciorul în burtă, iar centralul a fost luat de gât de către David Florea. În cealaltă partidă a etapei, Inter Ciugud a învins în extremis Dalia Sport Daia Română cu scorul de 4-3, după ce oaspeții au condus în trei rânduri. După această victorie, gazdele sunt aproape de evitarea retrogradării.

Vezi în rubrica destinată partidei filmul evenimentelor de la Mihalț:

FC Cugir – CS Ocna Mureș 2-1 (Chesnoiu – autogol 43, Marcu 65/ Lacău 24)

Cugirenii au reușit să învingă pe CS Ocna Mureș cu scorul de 2-1, fiind la prima victorie după eliminarea din Cupa României. După o prima repriză controlată de oaspeți, cugirenii și-au revenit în mitanul secund, reușind să-și treacă în cont cele trei puncte.

FC Cugir: Moldovan – Micu, Păduraru, Sabou, Marcu, Rancea, Cristea, Sumuțiu, Ursan, Petruse, Bulgaru

Au mai jucat: Simina și Nagy

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidașigan, Rațiu, Arinar, Bulgăr, Chesnoiu, Cotoară, Codo, Cristea, Tașcă, Lacău

Au mai jucat: Olaru, Lepșa, Cimpoieș

Corespondent: Sorin Giurca

Metalul Aiud – Performanța Alba Iulia 1-0 (Andone 54)

Cotați cu șanse mici de a mai prinde Liga a IV-a și sezonul viitor, Metalul Aiud a învins surprinzător Performanța Alba Iulia. Antrenorul Radu Andone a reușit să aducă toate cele trei puncte în visteria „lanternei roșii”, iar în acest moment, Energia Săsciori, Inter Ciugud și Metalul Aiud luptă pentru menținerea în Liga a IV-a, toate fiind la egalitate de puncte.

Cuprirom Abrud – Sportul Sebeș 1-1 (R. David 35/Iouraș 27)

Derby-ul etapei cu numărul XXVIII dintre Cuprirom Abrud și Sportul Sebeș s-a terminat nedecis. Partida a fost foarte echilibrată per ansamblu, cele două formații împărțind punctele. Chiar dacă nu și-au adjudecat cele trei puncte, sebeșenii se distanțează la două puncte de Performanța Alba Iulia, deoarece albaiulienii au pierdut surprinzător în deplasarea de la Metalul Aiud.

Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru 4-0 (Bodea 44, 65, 90+1 F. Faur 80)

Gazdele au reuşit o victorie mare împotriva Viitorului Sântimbru. Bodea a reuşit un hattrick şi a adus trei puncte mari în visteria echipei din Săsciori. După această victorie, echipa din Săsciori are cele mai mari şanse de a se salva de la retrogradare. Per ansamblu, partida a fost foarte echilibrată, cu multe ratări de ambele părţi.

Energia Săsciori: Morariu – Cioca, Bogdan, S. Gheorghe, Jula, F. Faur, Bodea, Cotruș, Cioroga, Aloman, Muntean

Rezerve: Apreutesei, Murariu, I. Faur, David

Arena Alba Iulia – Olimpia Aiud 0-1 (Ponoran 25 – pen)

În minutul 55 al partidei de la Mihalț, la scorul de 0-1, Arena Alba Iulia marchează în poarta aiudenilor și egalează. Arbitrul tușier Alexandru Viorel Roșu, împreună cu Dan Monea validează golul, dar oaspeții contestă pentru un motiv de offside. După câteva discuții între cei doi arbitri, aceștia hotărăsc faptul că golul a fost incorect și reîntorc decizia. După ce arbitrul de centru indică offside, jucătorii Arenei Alba Iulia sar ca arși, iar, după niște discuții David Florea (Arena Alba Iulia) îl prinde de gât pe arbitrul Dan Monea. În jurul celor doi se creează un „meleu”, iar același David Florea fuge către tușierul Alexandru Roșu, pe care-l lovește cu piciorul în burtă. După aceste evenimente, centralul Dan Monea fluieră sfărșitul partidei în minutul 59.

Inter Ciugud – Dalia Sport Daia Română  4-3 (Budișan 10 -pen, Miclea 42, A. Trușcă 79, 86/ Bișboacă 6, Benga 24, Neag 54

Victorie importantă pentru Inter Ciugud care reușesc să adună în visteria lor trei puncte extrem de mari. Dalia Sport a condus în 3 rânduri, dar gazdele au revenit de fiecare dată, iar în final au și învins. După această victorie, Inter Ciugud e aproape sigur scăpată de la retrogradare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate