La Mihalț, în vara acestui an, s-a înființat o nouă echipă – Arena Alba Iulia – care, la finalul turului, a acumulat 12 victorii din tot atâtea posibile. Antrenorul echipei este experimentatul goalkeeper Ovidiu Barna, acesta îmbinând antrenoratul cu poziţia de portar al formaţiei care evoluează pe terenul din Mihalț.

Finanțată de „Florea Grup”, echipa Arena Alba Iulia se poate lăuda cu performanțele obținute în tur, dar și cu primele substanțiale pe care le primesc fotbaliștii. Întrebat despre obiectivul echipei sale, antrenorul Barna a ”driblat” presiunea care ar putea fi pusă de anunțarea unui obiectiv măreț.

”Mergem să câștigăm fiecare joc, nu a plecat nimeni de la echipă, va trebui doar să prelungesc unele contracte. Obiectivul nostru este promovarea. Noi vrem să promovăm, să vedem dacă reușim să ne atingem obiectivul, dacă nu, nu e un capăt de țară. Pentru noi e important să jucăm, să fie frumos”, a declarat antrenorul-jucător Ovidiu Barna.

Din cauza terenurilor rele, nici antrenorul Arenei nu exclude varianta în care returul acestui sezon ar putea fi amânat, ba chiar și-ar dori asta. ”Ar fi benefic, în cazul în care terenurile vor fi impracticabile, mai ales că noi o să începem în 10 martie. La noi, dacă ne gândim un picuț, sunt și trei echipe care evoluează pe același teren, dacă ne băgăm trei echipe, o să-l facem praf”, a mai spus Ovidiu Barna.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate