Meci nebun la Mihalț, unde Arena Alba Iulia a avut parte de ultima repetiție înaintea jocului cu divizionara secundă Voința Sibiu. Arena a jucat excelent și a condus cu 3-0 în duelul nou-promovatelor. În ultimele cinci minute, oaspeții au marcat de două ori, fiind aproape de o revenire.

În minutul 16, Brânză a deschis scorul, după ce a fost lansat în adâncime. Acesta a scăpat singur cu portarul Bicheși, pe care l-a învins. În minutul 22, Stan a finalizat cu capul o centrare a lui Vlaic.

Avea să fie 3-0, în minutul 53, când Stan l-a învins pe Bicheși cu un șut din afara careului. Pe final, echipa din Ciugud a avut o tresărire de orgoliu, iar Stoia și Muscă l-au învins pe Barna cu capul, din centrările lui Cristian Gherman.

Iată cele două distribuții:

Arena Alba Iulia:  Barna – I. Popa,  Neagu, Micu, Savu, Vlaic, Stan, Morariu, Florea, D. Florea, C. Brânză. Au mai jucat: Bucur, Eşanu şi Boancheş.

Inter Ciugud: Bicheși – Muscă, Damian, Baciu, Bran – R. Trușcă, A. Trușcă, Florea, S. Bran – Jurcă și Stoia. Au mai jucat: Cr. Gherman, Bara.

Oficialii grupării Inter Ciugud au contestat la final faptul că au avut un gol anulat; în opinia lor, reușita lui Stoia a fost perfect valabilă.

„Jocul a fost la discreția noastră, ei au jucat doar bufa, bufa și pe contraatac ne-au prins și au marcat. Ocaziile mari noi le-am avut. Asta e puteam să câștigăm lejer”, a  declarat Daniel Popa, Inter Ciugud.

Pentru Arena Alba Iulia, partida cu Ciugudul a reprezentat doar un antrenament înaintea duelului de marți cu Voința Sibiu.

„Sunt mulțumit de debut. Suntem pregătiți de meciul cu Voința Sibiu. Eu, personal nu am emoții. Având în vedere, e bine unde am ajuns. Pentru noi ar fi important dacă am câștiga, dar ei au prima șansă”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor principal Arena Alba Iulia.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate