Proaspăt promovată în Liga a IV-a, Arena Alba Iulia are parte de primul meci cu o echipă din alt județ, din istoria clubului. Cu Ovidiu Barna „la timonă”, Arena Alba Iulia are rol de buturugă mică în partida cu Gloria Arad.

Antrenorul echipei care evoluează la Mihalț este realist, consideră că echipa favorită este Gloria Arad, dar, cu toate acestea, speră ca formaţia sa să acceadă în următorul act al competiției.

”Gânduri prea mari nu avem, suntem conștienți că plecăm cu șansa a doua. O să ni le jucăm, acele puține șanse pe care le avem. O să încercăm să mergem mai departe”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.

Pe vremea când evolua la CS Zlatna, portarul Ovidiu Barna a ajuns să joace cu Dinamo București, în Cupa României. Portarul din Mihalț a evoluat pe Stadionul ”Ștefan Cel Mare”, în partida pe care echipa lui a pierdut-o cu 5-0. Întrebat dacă își propune să repete isprava, Barna a fost tranșant.

”E greu să ne propunem obiectivul ăsta, e important să jucăm să ne formăm o echipă pentru următorul sezon de Liga a IV-a. Una peste alta, e cea mai veche echipă din Arad, e o echipă tânără, care a retrogradat și care încearcă să rămână totuși în Liga a III-a”, a mai spus Barna.

Arena Alba Iulia a efectuat și un transfer – mijlocașul Marius Neagu, fotbalist cu care antrenorul echipei Arena a colaborat și la CSM Sebeș.

Partida dintre Arena Alba Iulia şi Gloria Arad va avea loc miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul din Mihalț.

 

Comentarii

  1. adriana spune:

    galeria e alaturi de voi ! mult succes !

 
 

Publicitate

Publicitate