Arena Alba Iulia, echipa „surpriză” a sezonului trecut, tocmai și-a aflat adversarul din turul al III-lea al Cupei României. Echipa cu care se va înfrunta formaţia lui Ovidiu Barna este CS Unirea Florești (Cluj).

Câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Arena Alba Iulia, va întâlni CS Unirea Florești, echipă care activează în Liga a III-a și a trecut în turul al II-lea de AS MS Târgu Mureș, cu scorul de 1-0.

Arena Alba Iulia a trecut de Gloria Arad cu scorul de 1-0, în turul I al Cupei României, iar în turul secund a trecut peste CFR Simeria, echipă care a învins-o la „masa verde” din cauza faptului că oaspeții nu s-au prezentat. Pentru sezonul viitor, Arena Alba Iulia ar putea parafa transferuri cu Stan (Viitorul Sântimbru), Ivașcu (Unirea Alba Iulia) și Popa (AS Crăciunelul de Jos).

„Nu știu ce să mai zic, ce-aș mai putea să zic, jucăm, cine e mai bun câștigă. În momentul de față nu știu nimic, știu că au fuzionat cu Turda, joacă la Turda, au jucători cu experiență”, a precizat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.

Meciurile din cadrul turului al III-lea se vor disputa în 15 august, de la ora 17.30, iar meciul Arena Alba Iulia cu CS Unirea Florești, la Mihalț.

 
 
 

Publicitate

Publicitate